Baby Balance® , jatko

Baby Balance® , jatko

Jos olet käynyt vauvasi kanssa 1. kerran Baby Balancessa, voit varata tämän ajan. 

Suosittelemme, että Baby Balance® -vauvahierontaa toteutetaan hoitokertojen sarjana, 3-5 kertaa.

Baby Balance® soveltuu lapsellesi 1 viikon iästä aina taaperoikään saakka. Käsittelykertoja suositellaan varattavaksi 3-5 krt sarja.

Baby Balance® -hieronta on vauvallesi kokonaisvaltainen hierontakokemus, jossa erilaiset kehon jännitystilat vapautuvat. Hieronnassa käytetään lempeitä ja aistillisia otteita vauvan tahtiin.

Vauvasi nauttii kosketuksesta ja hemmottelusta vähintään yhtä paljon kuin sinä ja minä. Vauvat eivät osaa sanoittaa kehon jännitystiloja ja vauva saattaakin viestiä olostaan itkien paljon ja jännittäen kehoaan. Vauvallasi voi olla vatsavaivoja ja imetys voi olla haasteellista.

Baby Balance® on kehitetty nimenomaan pienen vauvan tarpeisiin, rauhoittamaan ja tasoittamaan vauvan oloa. Lempeä ja herkkä vauvahieronta hyödyntää vauvan omia liikeratoja rentouttaen ja tasapainottaen vauvaa.

Baby Balance® on kokonaisvaltainen ja lempeä hoito vauvalle. Vauva saa apua mm. itkuisuuteen, kehon kireyksiin ja puolieroihin, refluksivaivaan eli takaisinvirtaukseen, vatsavaivoihin, uniongelmiin sekä imetyshaasteisiin.

Hoito toteutetaan vauvantahtisesti, vauva saattaa välillä syödä minkä jälkeen hoitoa jatketaan.

Baby Balance®  -hoitokerta kestää 20-45 minuuttia, muu aika on vauvaan tutustumista, imettämistä ja keskustelua.

Mikäli vauvasi on saanut rokotteen, odota kaksi viikkoa ennen kuin tuot vauvasi Baby Balanceen®. Rota-rokotteessa riittää neljän vrk:n varoaika. Jos vauvasi on sairastanut koronan tai RS-viruksen, vauvalla tulisi olla kaksi oireetonta viikkoa ennen Baby Balancea®.

hinta:

40€

Kesto:

1h

Varaa aika
Baby Balance® , jatko
palvelemme sinua piirillä, hallinto-rakennuksen 2. kerroksessa

Kätilöpalvelut naiseuden kaikkiin vaiheisiin

varaa aika tästä