Synnytysvalmennus Ilonkehässä

Ilonkehän synnytysvalmennuksessa saat

Synnytykseen valmistautuessa äidin mieli aktivoituu synnytykseen ja odotat synnytystäsi ilolla ja mielenkiinnolla. Autamme sinua kätilöinä synnytyksen ammattilaisina. Voit käsitellä kanssamme myös mahdollisia synnytykseen liittyviä pelkoja. Hyvällä valmentautumisella myös synnytykseen liittyviä pelkoja voi lievittää.

Toivomme sinun nauttivan synnytyksestäsi ja haluamme tukea ja opastaa sinua, miten viisas kehosi ja vauvasi toimivat yhdessä synnytyksen aikana. Naisen keho on luotu synnyttämään, hyvällä valmennuksella sekä valmistautumisella hallinnan tunne ja luottamus synnytyksessäsi kasvaa.

Hyvä synnytyskokemus voi olla todella voimaannuttava elämänkokemus ja kantaa naiseuttasi pitkälle tulevaan.

Synnytysvalmennus 1

Henkilökohtainen synnytysvalmennus odottaville äideillä ja puolisolle tai tukihenkilölle.

Saat valmennuksessa tietoa, milloin on oikea aika lähteä sairaalaan. Käymme läpi, mitä tarkoittaa säännöllinen synnytys sekä jos synnytys onkin epäsäännöllinen. Saat konkreettisia keinoja, miten voit valmistautua erilaisiin tilanteisiin synnytyksen edetessä.

Tukihenkilön rooli synnytyksen aikana on erittäin merkittävä. Kerromme miten tukihenkilö voi konkreettisin keinoin osallistua ja tukea synnyttäjää.

Synnytysvalmennuksen kesto on 90min. Voit varata ajan synnytysvalmennukseen, kun raskautesi on kestänyt 29 viikkoa.

Synnytysvalmennus 2, sis. hoidot

Henkilökohtainen synnytysvalmennus, joka voidaan räätälöidä sinun tarpeittesi mukaan. Myös puoliso tai tukihenkilö voi osallistua valmennukseen.  Voit tulla myös yksin valmennukseen.

Saat kätilöltä ajankohtaista tietoa ja konkreettisia keinoja, miten valmistautua synnytysmatkaan.

Valmennus sisältää mm. akupunktiota, akupainantaa ja guashaa sekä rentoutusharjoituksen.

Voit varata valmennuksen raskausviikon 29 jälkeen.

Kesto 2,5 h

Synnytyksen kypsyttely

Synnytyksen kypsyttelyhoito valmistaa ja herättelee kehoasi synnytykseen luonnollisin keinoin. Hoitokäynnillä kypsytellään synnytystäsi lempein keinoin, avataan kehoa ja edistetään kehon oksitosiinituotantoa guashan, akupainannan ja akupunktion hoitokeinoin.

Kypsyttelykertoja olisi hyvä olla useampi. Hoito rentouttaa ja herättelee kehoasi tuottamaan synnytyksessä tarvittavia hyvänolon hormoneja.

Voit varata ajan raskausviikon 37 jälkeen tai jos sinulle on jo sovittu synnytyksen käynnistämisajankohta sairaalaan.

Kesto 1h 1. kerta, 45 min seuraavat kerrat

Äitien kokemuksia valmennuksesta

" Kävin IlonKehän synnytysvalmennuksessa ja voin ehdottomasti suositella. Olo oli sen jälkeen paljon levollisempi ja varmempi, vaikka en edes oikeastaan kokenut jännittäväni synnytystä. Jos olet raskaana ja lähellä Seinäjokea, kannattaa mennä!"

"IlonKehän valmennus on aivan ihana. Yhdessä puolison kanssa mentiin ja molemmat saatiin paljon vinkkejä miten toimia kun supistukset alkavat. IlonKehän kätilö ohjasi ja kertoi paljon sellaista mitä en edes osannut ajatella että synnytyksessä tapahtuu. Vuokrasin samalla tensin ja siitä oli iso apu kotona ja vielä sairaalassa. "