Synnytys - elämän merkittävin hetki

Synnytykseen kannattaa valmistautua, elämäsi merkittävimpään ja ikimuistoiseen hetkeen. kun perheeseen syntyy uusi jäsen.

Lähestyvä synnytys on aina vähintäänkin jännittävä, joskus jopa pelottava.

Hyvällä valmentautumisella pelkoja voi lievittää, mieli aktivoituu synnytykseen ja odotat synnytystäsi ilolla ja mielenkiinnolla. Toivomme sinun nauttivan synnytyksestäsi, sekä ottamaan selvää miten viisas kehosi ja vauvasi toimivat yhdessä synnytyksen aikana.

Naisen keho on luotu synnyttämään, hyvällä valmennuksella sekä valmistautumisella hallinnan tunne ja luottamus synnytyksessäsi kasvaa. Hyvä synnytyskokemus voi olla todella voimaannuttava ja kantaa naiseuttasi pitkälle tulevaan.

Ilonkehän synnytysvalmennuksessa huomioidaan myös kumppanisi.

Hyvä synnytyskokemus on tärkeä myös kumppanillesi.

Olette yhdessä tulossa vanhemmiksi ehkä ensimmäistä kertaa, kun perheeseen on syntymässä uusi jäsen. Myös kumppanin kannattaa valmistautua tulevaan synnytykseen; on hyvä tietää ja tuntea synnytyksen eri vaiheet. Ohjaamme konkreettisia keinoja, miten tukea sinua synnytyksen aikana. Usein kumppani tuntee sinut parhaiten, tietää toiveesi ja tarpeesi. Joskus pelkkä läsnäolo riittää.

Voitko itse vaikuttaa synnytyksesi kulkuun?

Jokainen synnytys on omanlaisensa ja ainutlaatuinen. Synnytystä varten ei kuitenkaan kannata laatia liian tarkkaa suunnitelmaa, koska tilanteet saattavat muuttua nopeastikin tai jokin etukäteen ajateltu ei tunnukaan hyvältä toteuttaa. Lähesty synnytystäsi avoimin mielin, voit esittää toiveita ajatuksistasi ja rohkaisemme tähän.

Voit kirjoittaa etukäteen toiveistasi kirjeen kätilölle, voimme myös laatia kirjeen yhdessä. Perehtymällä synnytyksen fysiologiaan vahvistat itseluottamustasi synnytystäsi ja kehoasi kohtaan. Tiedät miten synnytys käynnistyy, mitä kehossasi tapahtuu ja minkälaisia tuntemuksia odottaa.

IlonKehän valmennuksessa käymme läpi erilaisia keinoja lievittää supistustuntemuksia, joita on helppo ottaa käyttöön jo kotona. Erilaiset asennot, hengitys sekä rentoutuminen voi helpottaa oloasi läpi raskauden. Synnytyksen käynnistyessä voit rentoutumalla ja asennoilla jopa edistää synnytyksesi kulkua. Positiivinen synnytyskokemus vaikuttaa positiivisesti myös varhaiseen vuorovaikutukseen. On voimaannuttava kokemus saada vastasyntynyt ensimmäisen kerran iholle.

Me IlonKehän kätilöt haluamme olla tukemassa teitä tällä ainutlaatuisen kauniilla matkalla.

palvelemme sinua piirillä, hallinto-rakennuksen 2. kerroksessa

Kätilöpalvelut naiseuden kaikkiin vaiheisiin

varaa aika tästä