Intialainen päähieronta koko kehon rentouteen

Kosketus on tärkeimpiä aistejamme, se kehittyy ensimmäisenä ja säilyy pisimpään.

Intialainen päähieronta on hetki hiljaisuutta joka saa pysähtymään ja kuulemaan omia ajatuksia.

Hoito tehdään istualtaan, rennot vaatteet päällä. Voit kuunnella rauhallista musiikkia hoidon aikana. Hoito kestää puolesta tunnista tuntiin. Siinä käsitellään hartiaseutu, olkavarret, niska, pää, korvat ja kasvot. Hoidossa mm silitellään, hangataan, rummutetaan ja tietysti myös hierotaan. Hoitajana on mahtava huomata kuinka asiakas rentoutuu silminnähden, hoidettavan energiat tasaantuu ja mieli rauhoittuu.

Pää, niska ja hartiat ovat kehon tärkeitä energiakeskuksia. Stressi ja kiireinen elämäntapa aiheuttavat monesti kasvojen lihaksiin, kaulaan ja hartioille kireyttä ja jännitystä. Näillä alueilla on usein jännitystiloja ja jäykkyyttä. Intialainen päähieronta vilkastuttaa verenkiertoa, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä, rentouttaa sekä helpottaa hartioiden ja niskan jännitystiloja. Siitä voi olla apua myös unettomuuteen ja silmien väsymiseen.

Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonien erittymiseen sekä kehon ja mielen rentoutumiseen. Se poistaa jännityksiä käsiteltävien alueiden lihaksista ja parantaa keskittymiskykyä. Hieronta tuo rauhallisen olon, mieli on virkeä ja ajatukset seesteiset.

Intialainen päähieronta sopii hyvin lähes jokaiselle helpottamaan hektistä arkea. Suo rentouttava hetki itsesi kanssa

Raskaana olevat, odottavat äidit

Erityisesti raskaana olevat, odottavat äidit hyötyvät hoidosta. Keho rentoutuu ja mielihyvähormonit hyrräävät. Hieronta auttaa synnytyksen kypsyttelyssä ja mielen hallinnassa raskausaikana sekä valmistaa kehoa ja mieltä synnytykseen. Yhdistämmekin usein tätä tekniikkaa synnytyksen kypsyttelyhoitoon akupunktiopisteiden stimuloinnin lisäksi.

Intialainen päähieronta sopii myös tulevalle isälle!

Synnytyksen jälkeen Intialainen päähieronta helpottaa väsynyttä kehoa ja rentouttaa.

Hoidon jälkeen on hyvä levätä ja juoda paljon vettä. Alkoholia ja kofeiinia kannattaa välttää parin päivän ajan hieronnan jälkeen.

Milloin intialainen päähieronta ei sovi sinulle? 

Hoitoa ei suositella ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana.Intialainen päähieronta ei sovi mikäli sinulla on epilepsia, korkea verenpaine, pahanlaatuisia kasvaimia, psoriaasi pään ja kasvojen alueella, korkea kuume tai flunssa.

palvelemme sinua piirillä, hallinto-rakennuksen 2. kerroksessa

Kätilöpalvelut naiseuden kaikkiin vaiheisiin

varaa aika tästä